Pravila korištenja i privatnosti

PRAVILA KORIŠTENJA I PRIVATNOSTI

Mrežna stranica Filmaktiva služi isključivo za najavljivanje i promoviranje programa Udruge Filmaktiv te informiranje javnosti o njenim aktivnostima.

Mrežnu stranicu Filmaktiva možete koristiti samo u informativne svrhe. Uporaba mrežne stranice ili prenošenje materijala s mrežne stranice znači Vaše slaganje s njenim uvjetima, o kojima više u nastavku teksta. Ako se s tim uvjetima korištenja ne slažete, nemojte koristiti ili prenositi materijal s mrežne stranice. Ako imate bilo kakve komentare ili pitanja u vezi s uvjetima ili mrežnom stranicom – obratite nam se. Kontaktne informacije nalaze se na kraju ovog dokumenta.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Zaštita Vaše privatnosti vrlo nam je važna. Prikupljene podatke o Vama koristit ćemo samo uz Vaš pristanak. Jamčimo da se svi podaci obrađuju u skladu s pozitivnim zakonodavstvom Republike Hrvatske, a naš je cilj u tomu najbolja internetska praksa, uključujući ispunjavanje odredbi Zakona o zaštiti osobnih podataka. Izjava što slijedi definira naša načela u vezi s osobnim podacima koja prikupljamo mrežnom stranicom.

OSOBNI PODACI

Prihvaćanjem ovih pravila, korisnik/ca usluge dopušta korištenje osobnih podataka radi informiranja korisnika/ce o našem programu putem newslettera. Vlasnik mrežne stranice, Filmaktiv, koristi prikupljene podatke da bi informirao o programu. U postupku prijavljivanja na newsletter korisnik je upoznat s pravilima korištenja osobnih podataka i dopušta korištenje tih podataka do prestanka rada stranice. Vlasnik mrežne stranice jamči privatnost osobnih podataka koji se mogu koristiti isključivo u skladu s EU direktivom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation). Vlasnik stranice neće koristiti niti dijeliti osobne informacije s trećim stranama ako to nije neophodno za uspješno korištenje stranice. U slučaju sumnje na povredu zakona, vlasnik mrežne stranice zadržava pravo da osobne podatke može dostaviti nadležnom državnom tijelu na njegov zahtjev. Stranica zadržava pravo slanja elektronske pošte koja se odnosi na registraciju ili poruka koje se odnose na važne promjene usluge.

OSOBNI PODACI KOJE PRIKUPLJAMO

Podatke o Vama prikupljamo kada se prijavljujete na naš newsletter. Prijavljujete li se na newsletter, ti podaci uključuju samo Vašu e-poštu.

KAKO UPOTREBLJAVAMO OSOBNE PODATKE

Uz Vašu suglasnost, koristimo Vašu adresu e-pošte za slanje obavijesti o programu putem newslettera. Ne želite li više primati newsletter, možete se odjaviti jednostavnim klikom na link za odjavu na za to predviđenoj stranici.

KOLAČIĆI (COOKIES)

Kolačić je informacija što ju je na Vaše računalo spremila mrežna stranica koju ste posjetili. Kolačići ne mogu pristupati podacima na Vašem računalu ili čitati kolačiće s ostalih mrežnih stranica. Koristimo ih za prikupljanje dodatnih anonimnih podataka o Vašem posjećivanju stranice radi poboljšanja njenog sadržaja. Korištenjem mrežne stranice dajete suglasnost za prihvaćanje kolačića potrebnih za njeno neometano djelovanje. Ova mrežna stranica koristi više vrsta kolačića kako bi prikupila anonimne podatke o posjećivanju stranica, prilagođavajući prikaze sadržaja drugih servisa:

KAKO ŠTITIMO VAŠE OSOBNE PODATKE

Poduzimamo odgovarajuće mjere u vezi sa sigurnošću osjetljivih podataka o Vama.
Ako nas obavijestite da su podaci o Vama netočni ili zastarjeli, odmah ćemo ih ispraviti ili usuglasiti s aktualnom stanjem.
Imate pravo zatražiti kopiju Vaših pohranjenih osobnih podataka.
Imate pravo zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka.

VRIJEME POTREBNO ZA ODGOVOR

Trudimo se odgovoriti na sve legitimne zahtjeve unutar jednog mjeseca. Ako je zahtjev posebno kompleksan ili postoji više istovremenih zahtjeva, može nam trebati duže od mjeseca. U tom ćemo Vas slučaju obavještavati o razvoju situacije.

PROMJENE U PRAVILIMA PRIVATNOSTI

Sve promjene u pravilima privatnosti koje se mogu dogoditi u budućnosti bit će objavljene na ovoj stranici i, bude li potrebno, poslane Vama putem e-pošte. Molimo da pratite promjene pravila privatnosti.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Filmaktiv se na mrežnoj stranici trudi navoditi točne i aktualne informacije. Unatoč tome, ne nudi jamstvo, izričito ili podrazumijevano, za apsolutnu točnost svih informacija. Filmaktiv ne preuzima odgovornost za greške ili nedovoljan broj informacija na mrežnoj stranici. Filmaktiv ni u kojem slučaju ne odgovara za bilo kakav gubitak i štetu, uključujući probleme s Vašim osobnim računalom, gubitak podataka, dobiti, poslovne mogućnosti ili prekid poslovanja. Ne odgovara za neizravnu, posebnu, slučajnu ili bilo kakvu posljedičnu štetu koja proizlazi iz Vaše uporabe informacija s mrežne stranice Filmaktiva ili sa stranica koje nađete poveznicama objavljenim na mrežnoj stranici Filmaktiva. Također ne odgovara za nemogućnost korištenja mrežne stranice i poveznica objavljenih na njoj. Filmaktiv pridržava pravo mijenjati ili brisati informacije na mrežnoj stranici u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Ova izjava ne ograničava odgovornost Filmaktiva u slučaju nepoštivanja zakonskih propisa Republike Hrvatske.

POVEZNICE S DRUGIM STRANICAMA

Stranice trećih osoba do kojih možete doći poveznicama na mrežnoj stranici Filmaktiva nisu pod kontrolom Filmaktiva i ono ne jamči za sadržaj do kojeg ste došli tim poveznicama. Objava tih poveznica s našom stranicom ne znači da ih podržavamo.

KONTAKT:

Filmaktiv
Korzo 28, 51000 Rijeka, Hrvatska
e-pošta: filmaktiv@filmaktiv.org

 

Comments are closed.

Filmaktiv je dio Molekule

Programe Filmaktiva podržavaju


       
Zaklada "Kultura nova" HAVC      
  dhfr-logo-hr Grad Rijeka zupanija  
Filmaktiv je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge